SEO Uyumlu Makale Yazmak
logoload
Yükleniyor...
TEKLİF İSTE
SEO Uyumlu Makale Yazmak
24.04.2017

SEO UYUMLU MAKALE YAZMAK

Web site analizi SEO çalışmalarında en önemli kısımlardan bir tanesi içeriktir. Sosyal medyanın gün geçtikçe büyümesi ile bu ortamdaki paylaşımlar içeriğin önemi daha da artırıyor. Fakat önemli olan içeriklerimizi SEO uyumlu yazabilmektir.

SEO uyumlu makale yazmak için Google' ın belirlediği kurallara uymak gerekir. Google' ın belirlediği kurallar dışına çıkılacak olursak sitemiz Google sıralamasında düşüş yaşayabilir. Doğru makale yazmanın koşulu, doğru anahtar kelimeleri ve bu anahtar kelimelerin oranını ayarlayabilmektir.

Diğer uymamız gereken koşullar ise;

Başlık

SEO uyumlu makalede başlık 70 karakteri geçmemelidir. Başlığımızda anahtar kelime kullanmalı, daha iyi bir etki için anahtar kelimeyi başlığın ilk sözcüğü olarak kullanmalıyız.

Bağlantı

Sitenin URL’ si denilen bağlantı kısımları, anahtar kelimelerin ilerisinde bir görünüm ve biçime sahip olmamalıdır.

Meta

Web sitesi ve alt sayfaların açıklama alanları meta bölümüdür. Bu bölümdeki karakter sayısı 160' tan fazla olmamalı ve bu bölümde anahtar kelime kullanmaya dikkat edilmelidir. Başlıkta olduğu gibi meta bölümününde anahtar kelime ile başlaması daha etkili olacaktır.

Bu bölümde de anahtar kelimeler kullanılmalıdır. Tıpkı başlıkta olduğu gibi meta bölümünün de anahtar kelime ile başlaması tercih edilmelidir. Aynı zamanda meta bölümündeki karakter sayısının yüz altmıştan fazla olmamasına dikkat edin.

İçerik

SEO uyumlu bir makalede içerik en az 300 kelimeden oluşmalıdır. Makale düzenli, paragraflara ayrılmalıdır. İlk paragrafa anahtar kelime kullanımı önemlidir.

Not : Seo için alanında başarılı bir web tasarım firmasıyle işbirliği yapmanızı öneririz.

.fixed-nav-item a

MERHABA!