Google My Business ile işletmeniz güncel ve ulaşılabilir
logoload
Yükleniyor...
TEKLİF İSTE
Google My Business ile işletmeniz güncel ve ulaşılabilir
24.04.2017

GOOGLE MY BUSİNESS İLE İŞLETMENİZ GÜNCEL VE ULAŞILABİLİR

Son zamanlarda karmaşık hale gelen Google haritalar yönetimi, işletmelerin kendi adları ile yapılan aramalardaki görüntü düzensizliği, güncel olmayan kayıtlar, uygulamalar arası geçişlerde yaşanan zaman kayıpları  vb konulardan dolayı biz web tasarım ajanslarının meşguliyeti bir hayli artmıştı. Google yakın zamanda haritalar uygulamasında devrim yapması ile beraberinde diğer uygulamalarını da geliştirmeyi tamamlayarak işletmeler için ihtiyaç olan konuları My business uygulamasıyla tek platformda topladı. Bu sayede gerek biz web tasarım ajansları gerekse işletme sahipleri çalışmalarını daha pratik bir şekilde tek şifre ile yönetebilir hale geldik.

Google My Business nedir?

Google My Business; şirketlerin, ürünlerin, markaların, sanatçıların ve kuruluşların Google'daki haritalardaki konumlarını, hizmetine dair genel ve güncel bilgilerini, güncel fotoğraf ve logolarını, web adresi ve ziyaretçi istatistiklerini, reklam potansiyelini ve yönetimi ile Google da görüntülenme şeklini yönetmelerini sağlayan pratik ve hızlı yöntemdir.

Google My Business yönetim panelini kullanarak aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz;

  • Google'da firmanız veya markanız ile ilgili bilgileri güncel tutabilirsiniz.
  • Google Plus sayfası kullanarak sadık müşteri kitlesi oluşturabilirsiniz. İşletme sayfanızı takip edenler Google Plus, Google Arama, Haritalar veya reklamlardaki ürün ve hizmetleri tanıtmak için, paylaşabilir veya yorumlayabilirler. +1 düğmesini kullanarak değerlendirme ve geri bildirim yapabilirler.
  • Google Plus sayfaları ve yayınlarına yönelik analizlerle etkileşimi takip edebilirler.
  • İlgili Google Analytics hesabınızda ve Yotube kanallarınızda bilgileri görme
  • Google Adwords e alternatif olarak kendiniz AdWords Express kampanyaları oluşturabilir ve istatistiklerini takip edebilirsiniz.

Fiziksel bir noktada faaliyet veren veya yerel hizmet sunan dükkanlar, şahıslar, şirketler ek olanaklar sunulmaktadır. Bu olanaklar;

  • Hizmet verdiğiniz konumu belirleyebilir,
  • Hizmet saatlerinizi belirleyebilir,
  • Yerel arama sonuçlarında öncelikli yer alabilirsiniz.

Google My Business Ücretli mi?
Google My Business da yer almak ücretsizdir. Google My Business dahilinde bir uygulama olan Adwords Express den reklam yayınlamak istendiğinde bu bölüm doğal ücret gerektirir.

Google My Business’a nasıl kayıt olunur?
Kayıt için bir Google hesabınızın olması yeterlidir. Arama alanına My Business yazıp erişebilir ve önünüze çıkan yönergeleri takip ederek kaydınızı sonlandırabilirsiniz. Google My Business verdiğiniz bilgilerin doğruluğunu önemsemektedir. Bu nedenle posta yolu ile veya HTML etiketi yada DNS metotları ile doğruluğunuzu teyit etmektedir. Google My Business uygulaması ile aşağıdaki konuları hedeflemektedir.
•    Müşterilerin işletmenizi Google'da bulmalarına yardımcı olmak. Google sağladığınız işletme bilgilerini yerel arama sonuçlarında kullanabilmek.
•    Müşterilerinizden gelen yorumları okuyabilmeniz ve yanıtlayabilmeniz.
•    Müşterileriniz sizi nasıl, nereden ve hangi anahtar kelime ile arama yaptıklarına ilişkin bilgiler edinmeniz.

Nar Bilişim firmamızın my business sayfasını +Narbilisim adresinden inceleyebilirsiniz. firmamızın Google ve diğer arama motorlarında doğru ve güncel yer almak için web tasarım ajansı firmamızdan hizmet alabilirsiniz. Yenilikçi ve kaliteli ekibiz ile firmanızın arama motorlarında yönetimi sorumluluğunu taşıyabiliriz.

.fixed-nav-item a

MERHABA!